";
       
   
 
Viața lui Isus          - Dumnezeu se descoperă prin Cristos

 

     „Cel care s-a îmbolnăvit de boala numită Isus Cristos nu se va vindeca niciodat㓠(proverb rusesc). Studierea cu seriozitate a vieții lui Isus ne va transforma pentru totdeauna. După întâlnirea personală cu Cristos nu mai ești niciodată la fel.

     Acest studiu ne va pune uneori în situații incomode, arătându-ne că viețile noastre au stagnat din punct de vedere spiritual. Alteori ne va inspira și ne va dărui speranță. Dumnezeu a venit în lume printr-un copil vulnerabil pentru a putea trăi printre oameni. Ar fi putut veni într-o procesiune triumfală, însoțit de armatele cerești, manifestându-Și spectaculos puterea, dar a ales calea de a Se naște ca un copil neajutorat, umil și dependent de mama Lui.

     Dragostea lui Dumnezeu este extraordinară. Omnipotentul Dumnezeu al universului a devenit un copil pentru a-Și putea întrupa viața pe pământ. A fost dispus să urmeze calea obișnuită a tuturor oamenilor și să fie botezat de vărul Său, Ioan. A fost dispus să suporte 40 de zile de ispite intense pentru realizarea planului de răscumpărare a omenirii. Studierea vieții lui Cristos înseamnă a vedea și mai clar dragostea extrem de generoasă a lui Dumnezeu.
În plus, poți descărca de aici foile de lucru pentru tineri.

 

 
 

     Lecțiile din acest volum:

 • lecția 1: nașterea lui Isus Cristos
 • lecția 2: întruparea lui Dumnezeu
 • lecția 3: botezul lui Isus
 • lecția 4: ispitirea din pustie
 • lecția 5: adunarea ucenicilor lui Isus
 • lecția 6: intrarea triumfală în Ierusalim
 • lecția 7: ultima cină
 • lecția 8: răstignirea lui Isus Cristos
 • lecția 9: moartea lui Cristos
 • lecția 10: învierea
 • lecția 11: înălțarea lui Isus la cer
 • lecția 12: a doua venire
 
 
 
 

Doriți să citiți un capitol din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!             

 
 
 
 
Despre autor 
 
Jim Burns (Ph.D.) este președintele organizației HomeWord și moderatorul emisiunii de radio Home Word, audiată săptămânal de peste un milion de oameni. El a fost și președinte al organizației National Institute of Youth Ministry. Pasiunea sa este să comunice tinerilor și adulților adevăruri practice care să-i ajute să trăiască o adevărată viață de creștin.
     Jim a câștigat de trei ori premiul Gold Medallion Award pentru cărți scrise de el. Printre titlurile scrise de el se numără Supraviețuind adolescenței, Creștinul autentic, Ca lutul în mâinile olarului, Dragostea adevărată și Părintele încrezător (toate apărute în limba română la Editura Noua Speranță), Teaching Your Children Sexuality și Creating an Intimate Marriage.
     În fiecare an conferențiază în fața a mii de oameni, ducând în jurul lumii un mesaj de speranță pentru familii. Jim împreună cu soția sa Cathy și cele trei fiice, Christy, Rebecca și Heidi locuiesc în California.
 
 
 
 

      Nu cunosc alt om care să cunoască și să înțeleagă atât de bine nevoile lucrătorilor de tineret ca Jim Burns
            Doug Fields președinteSimply Youth Ministry

      Lucrarea lui Jim Burns reprezintă integritatea, inteligența și dragostea lui pentru adolescenți și tineri. Seria aceasta de studii va schimba multe vieți și va mântui multe altele
            Stephen Arterburn

      Jim Burns a găsit echilibrul optim între însușirea Cuvântului lui Dumnezeu și aplicarea lui în viața cotidiană. Subiectele sunt relevante, contemporane și bine direcționate. Jim îi face pe tineri să gândească. Este o serie de studii extraordinară și o recomand cu toată căldura
            Les J. Christie Președintele organizației Chair of Youth Ministry

      Există puțin oameni în lume capabili să comunice adolescenților și tinerilor adevărurile care le schimbă viețile. Jim Burns este unul dintre cei mai buni. Aceste studii sunt biblice, practice și chiar amuzante. Este o serie de cinci stele
            Dr. Ken Davies

 
 
 
  Alte titluri recomandate lucrătorilor cu tinerii și adolescenții 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro