";
       
de Tim Chester 
       
 

      Cartea lui Tim Chester vorbește despre schimbarea inimii, nu a comporta-mentului. Unul dintre pericolele ce pândește biserica este înlocuirea spiritua-lității cu moralitatea. Desigur că creștinii trebuie să aibă o comportare morală, dar ea trebuie să se nască dintr-o spiritualitate autentică, o transformare a inimii.

      Schimbarea inimii este convingerea lui Tim Chester atunci când îi ajută pe creștini s㠄conecteze adevărurile despre Dumnezeu cu problemele vieții coti-diene“. Este o carte interactivă, aproape ca un manual cu aplicații practice, pentru creștinii noi care se luptă să scape de vechile păcate, dar și pentru creștinii mai maturi care s-au plafonat în credința lor, ca să-i ajute să-și învingă păcatele care au mai rămas în viețile lor.

      Fiind convins că procesul sfințirii este lucrarea lui Dumnezeu și că drumul spre sfințenie este un drum al bucuriei, nu al stoicismului care își propune țeluri înalte, dar care nu-i fac nicio plăcere, Chester le propune cititorilor un „proiect al schimbării“. Acesta începe cu alegerea unui aspect al vieții care trebuie schim-bat. Fiecare capitol este alcătuit pe baza unei întrebări și autorul îi călăuzește

 
 

pe cititori ca să afle ei singuri răspunsul. Este căutarea sinceră a unui om de a fi tot mai plăcut lui Dumnezeu și ajutorul pe care-l oferă altora animați de aceeași dorință.

 
 
 
 

Citește un capitol din carte! Click aici!                 Spune și prietenilor tăi:

Pentru a comanda cartea click aici!    (23 lei, 216 pagini, format A5).

 
 
 
 

Ce spun alții despre această carte?

 
 

     Suntem chemati sa fim sare si lumina. Cu toate acestea, de multe ori biserica nu reuseste sa traiasca diferit de restul societatii. Ritmul nostru trepidant de viata ne lasa putine ocazii sa ne ocupam de aspectele pacatoase ale vietilor noastre, dar gasim o alternativa: le ascundem sub covor. Cartea lui Tim este o chemare biblica si practica, mergând pâna la radacina problemei tiparelor comportamentale gresite. Cititi cartea si permiteti-I lui Dumnezeu sa va schimbe.
           Andy Frost     director la Share Jesus International

     O carte minunata pentru cei sincer interesati de schimbarea personala. În vietile multor crestini exista o mare prapastie între aspiratiile lor si realitatea umblarii lor crestine zilnice. Acest material este foarte util în eliminarea acestei prapastii si pentru ca oamenii lui Dumnezeu sa fie ceea ce doreste Dumnezeu.
           Stephen Gaukroger     pastor la Gold Hill Baptist Church

     O carte despre cresterea crestina care sa nu fie nici netulburatoare pentru cititor, nici moralizatoare este rara. O carte care sa fie si practica este si mai rara. Noul volum al lui Tim Chester se încadreaza în ambele categorii si, de aceea, umple un gol.
           Tim Keller     Redeemer Presbyterian Church, New York City

 
 
 
 
Despre autor 
 

Tim Chester este pastor la Grace Church din Boroughbridge, North Yorkshire, profesor la The Acts 29 Oak Hill Academy si autor a peste 30 de carti.

 
 
 
  Alte titluri utile pentru formarea unui caracter crestin autentic: