";
       
   
       
 
Războiul spiritual          - Lupta împotriva unui dușman învins

 
 

     Leii nu pândesc prada moartă sau bolnavă. Satan procedează la fel, fiind ca un leu care stă la pândă, urmărindu-i pe ucenicii activi ai lui Cristos, acei oameni care au un mare impact în Împărăția lui Dumnezeu. Tu și tinerii tăi faceți parte din acest grup de slujitori activi, deci sunteți ținta atacurilor lui Satan.

     De aceea este atât de important ca membrii grupului tău de tineri să aibă o perspectivă clară despre mântuirea lor. Ei pot rămâne ferm pe temelia cunoașterii realității că sunt copiii lui Dumnezeu, salvați prin harul Său. Ei sunt moștenitorii Împărăției Sale! Chiar dacă Satan îi atacă permanent, el este un dușman învins de Cristos, are resurse limitate, capacități limitate și un timp limitat, care se apropie de sfârșit.

     Le oferi tinerilor tăi un dar neprețuit atunci când îi ajuți să descopere adevărurile legate de siguranța mântuirii lor în Cristos. Când vor fi siguri în mântuirea lor, se vor afla în poziția de a se împotrivi cu fermitate lui Satan și de a nu ceda în fața asalturilor lui. Vor ști că au o putere „de foc“ nelimitată din partea lui Dumnezeu pentru a respinge toate atacurile lui Satan. Vor fi ținte, dar imposibil de distrus și, mai mult, vor trece la ofensivă împotriva întunericului din lumea înconjurătoare.
În plus, poți descărca de aici foile de lucru pentru tineri.

 

 
 

     Lecțiile din acest volum:

 • lecția 1: sigur de mântuire
 • lecția 2: transformat de Cristos
 • lecția 3: o identitate nouă în Cristos
 • lecția 4: conectat la puterea lui Dumnezeu
 • lecția 5: ce este războiul spiritual
 • lecția 6: profilul dușmanului
 • lecția 7: scopurile și armelec dușmanului
 • lecția 8: cum să demaști planurile dușmanului
 • lecția 9: poartă-ți centura și protejează-ți inima
 • lecția 10: ia încălțămintea și scutul
 • lecția 11: acoperă-ți capul și învârte sabia
 • lecția 12: contactează-Lfrecvent pe Comandantul suprem
 
 
 
 

Doriți să citiți un capitol din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!             

 
 
 
 
Despre autor 
 
Jim Burns (Ph.D.) este președintele organizației HomeWord și moderatorul emisiunii de radio Home Word, audiată săptămânal de peste un milion de oameni. El a fost și președinte al organizației National Institute of Youth Ministry. Pasiunea sa este să comunice tinerilor și adulților adevăruri practice care să-i ajute să trăiască o adevărată viață de creștin.
     Jim a câștigat de trei ori premiul Gold Medallion Award pentru cărți scrise de el. Printre titlurile scrise de el se numără Supraviețuind adolescenței, Creștinul autentic, Ca lutul în mâinile olarului, Dragostea adevărată și Părintele încrezător (toate apărute în limba română la Editura Noua Speranță), Teaching Your Children Sexuality și Creating an Intimate Marriage.
     În fiecare an conferențiază în fața a mii de oameni, ducând în jurul lumii un mesaj de speranță pentru familii. Jim împreună cu soția sa Cathy și cele trei fiice, Christy, Rebecca și Heidi locuiesc în California.
 
 
 
 

      Nu cunosc alt om care să cunoască și să înțeleagă atât de bine nevoile lucrătorilor de tineret ca Jim Burns
            Doug Fields președinteSimply Youth Ministry

      Lucrarea lui Jim Burns reprezintă integritatea, inteligența și dragostea lui pentru adolescenți și tineri. Seria aceasta de studii va schimba multe vieți și va mântui multe altele
            Stephen Arterburn

      Jim Burns a găsit echilibrul optim între însușirea Cuvântului lui Dumnezeu și aplicarea lui în viața cotidiană. Subiectele sunt relevante, contemporane și bine direcționate. Jim îi face pe tineri să gândească. Este o serie de studii extraordinară și o recomand cu toată căldura
            Les J. Christie Președintele organizației Chair of Youth Ministry

      Există puțin oameni în lume capabili să comunice adolescenților și tinerilor adevărurile care le schimbă viețile. Jim Burns este unul dintre cei mai buni. Aceste studii sunt biblice, practice și chiar amuzante. Este o serie de cinci stele
            Dr. Ken Davies

 
 
 
  Alte titluri recomandate lucrătorilor cu tinerii și adolescenții 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro