Războiul invizibil
de
Chip Ingram
       
  Ce trebuie să știe fiecare credincios despre Satan, demoni si razboiul spiritual

 
 

      Ce faci dacă zgomote ciudate sau o apăsare formidabilă te trezesc în timpul nopții? Ce faci dacă, în timp ce se predică, un om violent iese pe culoar și începe să împroaște cuvinte inimaginabil de murdare la adresa predicatorului, a bisericii, a evangheliei și a lui Dumnezeu Însuși? Acestea sunt doar câteva din manifestările extreme ale unui război înverușnat care se desfășoară în spațiul invizibil. Majoritatea dintre noi nu vom întâlni astfel de manifestări evidente, dar războiul spiritual subtil, însă nemilos, care ne afectează gândirea și comportamentul, este chiar mai periculos. Care trebuie să fie atitudinea noastră?
     Biblia afirmă clar: dacă ești creștin, te afli în război. Abordarea noastră adoptă de obicei una din două poziții extreme: sublinierea exagerată a puterii lui Satan sau ignorarea existenței dușmanului personal. Războiul invizibil oferă o abordare echilibrată, biblică, a acestui subiect.
     Pornind de la învățăturile lui Pavel din Efeseni, capitolul 6, Războiul invizibil prezintă lucrurile pe care trebuie să le știm despre Satan, demoni și războiul spiritual. Vom învăța cum:

 
 

  • Să ne pregătim pentru lupta spirituală
  • Să cultivăm o credință invincibilă
  • Să fim liberi de influența demonică
     Nu ai timp pentru răspunsuri banale și vagi la probleme urgente și dificile, spune Chip Ingram. Războiul invizibil ne va ajuta să ne înțelegem bine poziția pe care o avem în Cristos, să îmbrăcăm armura spirituală a lui Dumnezeu și să rezistăm atacurilor dușmanului.

 
 
 
 

Doriți să citiți un capitol din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!              Pentru comenzi în Statele Unite sau Canada Click aici!

 
 
 
 
Despre autori 
 
Chip Ingram este președintele organizației Walk Thru the Bible și pastor responsabil cu învățătura la Living on the Edge, postul de radio internațional al organizației. Pasiunea lui Chip este să lucreze împreună cu bisericile locale din toată lumea pentru formarea de ucenici. Absolvent al seminarului Dallas Theological Seminary, el este autorul a șase cărți, dintre care: I Am with You Always; Love, Sex and Lasting Relationship; God: As He Longs for You to See Him. De asemenea, este coautor al cărții Sex 180. Chip este și pastorul responsabil cu învățătura la Bridge Church Atlanta. El și soția lui, Teresa, au patru copii adulți și trei nepoți.
 
 
 
  Opinii despre această carte 
 
 
 

      Viața creștină este o luptă! Războiul spiritual este o realitate care trebuie acceptată, nu un concept de dezbătut. Este un subiect abordat uneori de pe poziții extreme și, de aceea, recomand cartea lui Chip Ingram pentru abordarea ei biblică și echilibrată, care ne ajută să cunoaștem realitatea războiului spiritual, să ne pregătim pentru el și să-l învingem pe Satan.
            Howard G. Hendricks,
distins profesor și președinte la Center for Christian Leadership, Dallas Theological Seminary

      Prietenul meu Chip ne-a făcut tuturor un mare bine. Ne-a amintit că mai există o lume... mai importantă și mai periculoasă... unde lupta se desfășoară permanent. Mai mult, cu toată claritatea și conciziunea, el ne arată cum putem birui în această luptă în Numele comandantului nostru, Isus!
            Joseph M. Stone,
pastor la biserica Harvest Bible Chapel

      Există un război violent cu forțele spirituale, miza fiind societatea, familiile și viețile noastre. Chip Ingram ne conduce cu multă pricepere printr-o tabără creștină de pregătire militară pentru a fi capabili să învingem în acest război.
            Bob Record,
președinte la North American Mission Board

 
 
 
  Alte titluri recomandate 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro