Puterea unui adolescent pozitiv
de
Karol, Grace și Joy Ladd
       
  Șapte principii extraordinare care te vor ajuta să fii un adolescent pozitiv

 
 

     Adolescenții au reclama de a fi ființe puțin deosebite, ca să folosim un eufemism. Când au un comportament deranjant pentru adulți, aceștia, în cel mai bun caz, dau din cap îngăduitori: Lasă că le trece… Pentru astfel de oameni alăturarea cuvintelor adolescent și pozitiv este aproape o imposibilitate. Oare așa să fie?
     A fi și a rămâne pozitiv în anii adolescenții nu este deloc ușor, dar această carte convingătoare, scrisă de un trio extraordinar: mamă-fiice, ne dovedește că poți fi adolescent și pozitiv în același timp. Autoarele merg un pas și mai departe și afirmă că un adolescent pozitiv, pe lângă faptul că există, are putere, influență, fiind folositor pentru Dumnezeu și societate. Psalmul 1 prezintă o metaforă potrivită a omului pozitiv: un copac sădit lângă izvoare de ape, cu frunze veșnic verzi și cu roade. Un adolescent devine pozitiv, deci puternic, atunci când se bazează pe apa vie care îl ajută să pună în aplicare șapte principii care produc schimbări uluitoare:

  • Încrederea: descoperă-ți scopul.
  • Responsabilitatea: administrează-ți timpul și banii.

 
 

  • Integritatea: dezvoltă-ți caracterul.
  • Relațiile: raportarea responsabilă la cei de sex opus.
  • Atitudinea: speră și atunci când lucrurile merg rău.
  • Credința: consolidează-ți relația cu Dumnezeu.
  • Curajul: împotrivește-te anturajului.
     A fi un adolescent pozitiv înseamnă, în esență, a lua decizii pozitive, corecte în privința modului în care ne raportăm la aspectele importante ale vieții. Această carte îți oferă informațiile necesare, pașii practici și încurajarea de a lua decizia de a fi pozitiv. Adolescența este perioada în care luarea deciziei de a fi pozitiv îți va schimba întreaga viață.

 
 
 
 

Doriți să citiți trei capitole din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!              Pentru comenzi în Statele Unite sau Canada Click aici!

 
 
 
 
Despre autor 
 
Karol Ladd autoare de succes, Karol transmite femeilor din lumea întreagă adevăruri biblice și o speranță puternică prin seria de cărți scrise de ea: The Power of a Positive Mom, The Power of a Positive Wife,The Power of a Positive Friend, The Power of a Positive Teen, A Woman's Secret for Confident Living, A Woman's Passionate Pursuit of God, Thrive, Don't Simply Survive, A Positive Plan for Creating More Fun, Less Whining.
     Lider dinamic și persoană care comunică cu talent, Karol Ladd este fondatoarea și președinta Positive Life Principles, Inc., o companie de resurse ce oferă strategii pentru a avea succes atât la locul de muncă cât și acasă. Personalitatea ei plină de viață o face o conferențiară apreciată de organizațiile de femei, grupuri din biserici și la evenimente corporatiste. Ea este și co-fondatoarea unui club de formare a caracterului pentru fetele tinere, club denumit USA Sonshine Girls și este membră a câtorva borduri educaționale. Karol este invitată frecvent la emisiuni de radio și televiziune.
     Rolul pe care ea însăși îl apreciază cel mai mult este acela de soție a lui Curt și mamă a fiicelor lor Grace și Joy, cu care a scris împreună Puterea unui adolescent pozitiv.
 
 
 
 
 
  Alte titluri recomandate pentru tineri 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro