";
       
de Graham Hooper 
       
 

      Esti deranjat de realitatea existentei unei prapastii dintre ceea ce afirmi ce esti si ceea ce esti în realitate? Prapastie între ceea ce afirmi ca crezi si ceea ce gândesti în realitate? Prapastie între ceea ce esti într-un context (de exemplu, la locul de munca) si ceea ce esti în alt context (de exemplu, familia sau biserica). Aceste prapastii, si multe altele, sunt abordate de Graham Hooper în cartea Sa.

      Graham a petrecut cea mai mare parte a ultimilor 20 de ani lucrând ca director într-o companie de infrastructura globala. De asemenea, a locuit si a muncit în aproape 20 de tari în cariera lui profesionala. Cartea prezenta este rodul observatiilor si analizelor sale despre prapastiile care a observat ca exista în viata lui, precum si rezultatul întelegerii pe care a dobândit-o în anii de stradanii de a trai ca Isus în situati diverse. Experienta si întelepciunea care le poti gasi pe paginile acestei carti sunt nepretuite.

      Graham examineaza prapastia care este probabil cea mai mare si mai periculoasa din vietile crestinilor contemporani. Cea dintre „secular“ si „sacru“, încercarea de compartimentalizare a vietii pentru a avea „libertatea“ de a trai si

 
 

asa cum dorim, nu numai cum doreste Dumnezeu. Graham sustine ca sarcina dificila care sta în fata fiecarui crestin este sa demaste, sa recunoasca si sa astupe aceste prapastii, prin puntile spre integritate, spre viata cu adevarat împlinita, întreaga.

      Stilul lui Graham este practic, direct si realist, cu multe exemple de viata. Cu toate ca porneste de la proble-matica de la locurile de munca, locul unde prapastiile sunt, probabil, cel mai vizibile, Graham nu se opreste la acest domeniu, ci aplica principiile la orice alt tip de prapastie din vietile crestinilor. El se pot acoperi numai prin încredintarea zilnica în mâna lui Dumnezeu a vietilor noastre în întregimea lor, nu doar a unor parti din ele..

 
 
 
 

Citește un capitol din carte! Click aici!                 Spune și prietenilor tăi:

Pentru a comanda cartea click aici!    (23 lei, 220 pagini, format A5).

 
 
 
 

Ce spun alții despre această carte?

 
 

     Cartea aceasta este o încercare autentica de a descoperi si defini prapastia dintre calitatea vietii de ucenici crestini la care aspiram toti si realitatea vietilor noastre crestine de zi cu zi. Graham Hooper reuseste într-o singura lucrare sa confrunte, sa îndemne si sa încurajeze credinciosii din secolul al XXI-lea sa „continue sa continue“ în umblarea lor, indiferent de cât de departe s-ar afla de standardul cerut. Dupa ce am citit Punti spre integritate, am ramas cu impresia ca expresia „Atentie la prapastie“ nu va mai avea niciodata acelasi înteles..
           Jill Garrett     director la Leadership and Employee Engagement, LT Consulting

     Graham Hooper ne aduce aminte ca suntem chemati sa-L urmam pe Stapân, care nu S-a temut sa înfrunte realitatea vietii în care a trait, ci, dimpotriva, a decis sa fie pe deplin conectat la ea. Isus ne cheama sa traim la fel. Aceasta carte prezinta viziunea unei vieti sfinte si complete..
           Neil Hudson     director la „Imagine“ din cadrul LICC si autorul cărtii Imagine Church
 
 
 
 
Despre autor 
 

Graham Hooper a copilarit în Anglia, unde a urmat cursurile unei universitati tehnice. A lucrat în Africa, Australia, Papua Noua Guinea si Dubai. A urmat si cursurile teologice la Trinity College din Bristol. Acum locuieste în Australia, aproape de copii si de nepoti.

 
 
 
  Alte titluri utile pentru formarea unui caracter crestin autentic