Rugăciunea        - cum să ai o viață spirituală bogată

 
 

     Tinerii din grupul tău trăiesc într-o lume care se schimbă cu viteza luminii... dar disciplina spirituală care îi poate ajuta să ducă vieți împlinite într-o societate a vitezei nu s-a schimbat cu nimic. Rugăciunea zilnică și timpul petrecut în Cuvântul Său sunt o soluție de neînlocuit pentru o creștere constantă într-o lume imprevizibilă și deseori haotică.

     Volumul Rugăciunea din seria de studii pentru tineri Neobișnuit. Fii altfel, te ajută să-i înveți pe tineri această disciplină esențială, să gândească și să discute despre importanța practicilor spirituale. Îi va călăuzi pentru a face din rugăciune și studierea Scripturii o parte esențială a fiecărei zi din viețile lor.

     Rugăciunea este subiectul pe care lucrătorii de tineret l-au menționat ca prioritar în lucrarea lor cu tinerii. Volumul prezintă cele cinci tipuri de rugăciune, ne arată cum să învățăm de la cel mai bun Învățător și Practicant al rugăciunii, Isus Însuși. În plus, poți descărca de aici foile de lucru pentru tineri.

 

 
 

     Lecțiile din acest volum:

 • lecția 1: ce este rugăciunea?
 • lecția 2: lauda și mulțumirea
 • lecția 3: mărturisirea
 • lecția 4: cererea și ascultarea
 • lecția 5: rugăciunea Domnului
 • lecția 6: rugăciunea de supunere
 • lecția 7: mijlocirea
 • lecția 8: răspunde Dumnezeu întotdeuna la rugăciune?
 • lecția 9: fii un ucenic disciplinat
 • lecția 10: închinarea
 • lecția 11: Biblia
 • lecția 12: păstrează-ți vitalitatea spirituală
 
 
 
 

Doriți să consultați o lecție din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!             

 
 
 
 
Despre autor 
 
Jim Burns (Ph.D.) autorul acestei serii de studii biblice, este președintele organizației HomeWord, director la HomeWord Center for Youth and Family de la Azusa Pacific University și redactorul emisiunilor de radio de la Home Word.
     Jim vorbește anual în fața a mii de oameni din întreaga lume. A câștigat de trei ori Gold Medallion Award pentru cărțile sale și a scris cărți pentru părinți, tineri, copii, lucrători de tineret și pastori. Resursele lui Jim, traduse în peste 20 de limbi, circulă în tiraje totale de peste 1,5 milioane de exemplare.
     Dintre lucrările sale, în limba română s-au publicat: Ca lutul în mâinile olarului, Creștinul autentic, Supraviețuind adolescenței, Dragostea adevărată și Părintele încrezător, toate la Editura Noua Speranță.
 
 
 
 

      Nu cunosc alt om care să cunoască și să înțeleagă atât de bine nevoile lucrătorilor de tineret ca Jim Burns
            Doug Fields președinteSimply Youth Ministry

      Lucrarea lui Jim Burns reprezintă integritatea, inteligența și dragostea lui pentru adolescenți și tineri. Seria aceasta de studii va schimba multe vieți și va mântui multe altele
            Stephen Arterburn

      Jim Burns a găsit echilibrul optim între însușirea Cuvântului lui Dumnezeu și aplicarea lui în viața cotidiană. Subiectele sunt relevante, contemporane și bine direcționate. Jim îi face pe tineri să gândească. Este o serie de studii extraordinară și o recomand cu toată căldura
            Les J. Christie Președintele organizației Chair of Youth Ministry

      Există puțin oameni în lume capabili să comunice adolescenților și tinerilor adevărurile care le schimbă viețile. Jim Burns este unul dintre cei mai buni. Aceste studii sunt biblice, practice și chiar amuzante. Este o serie de cinci stele
            Dr. Ken Davies

 
 
 
  Alte titluri recomandate lucrătorilor cu tinerii și adolescenții