Noul Testament        - imaginea planului lui Dumnezeu.

 
 

     I-ai îndemnat pe tinerii din grupul tău să studieze în profunzime Cuvântul lui Dumnezeu și i-ai învățat versete cheie care să aibă un impact de durată asupra lor. Totuși, întreabă-te: știu ei cum se integrează aceste pasaje importante în planul general al lui Dumnezeu?

     În volumul Noul Testament din seria de studii biblice neobișnuit. fii altfel!, produs de unul dintre veteranii lucrării cu tinerii, Jim Burns, găsești un instrument util pentru a-o ajuta pe tinerii tăi să înțeleagă cum s-a răspândit evanghelia și cum a luat naștere Biserica. Tinerii vor putea aplica lecțiile istoriei în viețile lor.

     Cele 12 lecții de studiu biblic le vor oferi tinerilor o imagine de ansamblu a planului lui Dumnezeu de la Evanghelii la Apocalipsa și vor introduce teme importante din Noul Testament: dragostea necondiționată a lui Dumnezeu, harul lui Dumnezeu prin Cristos, cum să devii o parte din familia lui Dumnezeu și un agent al schimbării. În plus, poți descărca de aici foile de lucru pentru tineri.

 
 

     Lecțiile din acest volum:

 • lecția 1: petru: eșecul nu este niciodată pentru totdeauna
 • lecția 2: pavel: o inimă mare pentru alții
 • lecția 3: timotei: un exemplu demn de urmat
 • lecția 4: maria: un om obișnuit, o credință neobișnuită
 • lecția 5: incredibila dragoste necondiționată a lui Dumnezeu
 • lecția 6: harul uimitor al lui Dumnezeu
 • lecția 7: faci parte din familia lui Dumnezeu
 • lecția 8: fii un agent al schimbării
 • lecția 9: evangheliile: o relație, nu o religie
 • lecția 10: faptele: puterea lui Dumnezeu care schimbă viețile
 • lecția 11: epistolele: manualele de instrucțiuni ale producătorului
 • lecția 12: apocalipsa: speranță, încurajare, chemare
 
 
 
 

Doriți să consultați o lecție din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!             

 
 
 
 
Despre autor 
 
Jim Burns (Ph.D.) autorul acestei serii de studii biblice, este președintele organizației HomeWord, director la HomeWord Center for Youth and Family de la Azusa Pacific University și redactorul emisiunilor de radio de la Home Word.
     Jim vorbește anual în fața a mii de oameni din întreaga lume. A câștigat de trei ori Gold Medallion Award pentru cărțile sale și a scris cărți pentru părinți, tineri, copii, lucrători de tineret și pastori. Resursele lui Jim, traduse în peste 20 de limbi, circulă în tiraje totale de peste 1,5 milioane de exemplare.
     Dintre lucrările sale, în limba română s-au publicat: Ca lutul în mâinile olarului, Creștinul autentic, Supraviețuind adolescenței, Dragostea adevărată și Părintele încrezător, toate la Editura Noua Speranță.
 
 
 
 

      Nu cunosc alt om care să cunoască și să înțeleagă atât de bine nevoile lucrătorilor de tineret ca Jim Burns
            Doug Fields președinteSimply Youth Ministry

      Lucrarea lui Jim Burns reprezintă integritatea, inteligența și dragostea lui pentru adolescenți și tineri. Seria aceasta de studii va schimba multe vieți și va mântui multe altele
            Stephen Arterburn

      Jim Burns a găsit echilibrul optim între însușirea Cuvântului lui Dumnezeu și aplicarea lui în viața cotidiană. Subiectele sunt relevante, contemporane și bine direcționate. Jim îi face pe tineri să gândească. Este o serie de studii extraordinară și o recomand cu toată căldura
            Les J. Christie Președintele organizației Chair of Youth Ministry

      Există puțin oameni în lume capabili să comunice adolescenților și tinerilor adevărurile care le schimbă viețile. Jim Burns este unul dintre cei mai buni. Aceste studii sunt biblice, practice și chiar amuzante. Este o serie de cinci stele
            Dr. Ken Davies

 
 
 
  Alte titluri recomandate lucrătorilor cu tinerii și adolescenții