";
       
Marea carte a JOCURILOR pentru copii
de Cindy Hansen
       
 

Distracția nu face rău!

220 de noi jocuri pentru lucrarea cu copiii. Cu adevărat o colecție uriașă!

 
 

      E bine să ai întotdeauna un joc „trăsnet” la îndemână, pentru orice întâlnire cu copiii, fie de peste zi sau după programul obositor de la școală.

Această colecție de jocuri, cu adevărat impresionantă, este rezultatul munci creative a multor învățători, dornici să contureze în copii un caracter armonois, deschis, jovial, bazat totodată pe cunoașterea lui Dumnezeu.

De ce te-ai rezuma doar la a le povesti celor mici despre David și Goliat și eventual la a le cere să coloreze niște foi volante, când v-ați putea distra pe cinste și învăța în același timp, jucându-v㠄Praștia umană”, de exemplu.

Copii vor forma, împreunându-și mâinile, veritabile „praștii” și vor trage cu ghemotoace de hârtie asupra unei ținte înalte de doi metri. Discuțiile purtate în urma acestui joc se vor dovedi cu siguranță mult mai antrenante și eficiente decât simpla relatare a istorioarei biblice.

 
 

Așadar, curaj! Pătrundeți, alături de cei mici, în tainele Scripturii, transpunându-vă preț de câteva minute în personajele ei.

Întotdeauna veți găsi, răsfoind această colecție, cel puțin un joc adecvat cu lecția sau învățătura pe care doriți s-o transmiteți.

Atât de ușor de găsit jocul perfect!

Jocurile sunt indexate după vârstă, de la preșcolari la școală generală și după subiectele dezbătute, cum ar fi: adevărul, Biblia, dragostea, învierea, închinarea, prietenia și multe altele.

Fiecare joc, pe lângă faptul că este distractiv de la un capăt la altul, trezește interesul copiilor pentru studierea Scripturii.

 
 
 
 

Doriți să citiți câteva jocuri din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!             

 
 
 
 
 
   
 
 
 
  Alte titluri recomandate pentru lucrătorii cu copiii 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro