Lupta frumoasă de Gary Thomas
       
  Captivanta aventură a transformării zilnice prin puterea lui Dumnezeu!
 
   
      Printr-o lucrare fundamentală care analizează în lumina biblică formarea spirituală, Gary Thomas susține că Biserica de astăzi trece prin pericolul de a accepta creștinismul ca realitate istorică, dar nu și ca o putere prezentă. Este harul care iartă suficient de puternic pentru a ne transforma? Răspunzând printr-un convingător da, Gary Thomas ne prezintă o imagine foarte frumoasă a ceea ce înseamnă să fim oaze a lui Dumnezeu intr-o lume care a uitat de Dumnezeu.
      Această carte te va inspira, te va învăța și te va îndemna să aprofundezi mai mult ce înseamnă să fii cu adevărat un credincios sfânt, transformat după chipul lui Cristos. Thomas își propune să te atragă în Lupta Frumoasă - lupta experimentării depline a puterii minunate și transformatoare a lui Cristos în lumea aceasta în toate aspectele ființei tale.
      Cartea Lupta frumoasă examinează cum diferă și cum este mai bună credința în Isus Cristos față de credința pe care o experimentăm în prezent. Creștinismul ca o călătorie spirituală nu este definit numai prin ceea ce credem sau cum ne purtăm, ci este marcat profund prin ceea ce suntem. Este un alt fel de transformare, a ființei, nu doar o schimbare a stăpânului căruia ne închinăm, o schimbare a experiențelor, nu o simplă mărturisire de credință, o schimbare a
 
  existenței, nu doar o acceptare formală a unui set de convingeri. Este o întoarcere la strălucirea vieții cu Dumnezeu și pentru gloria lui Dumnezeu.
      Cum putem recăpăta astăzi această strălucire a vieții cu Dumnezeu? Lupta frumoasă vă invită să examinați în profunzime credința cu adevărat transformatoare, spiritualitatea trăită care nu se limitează la o listă de interdicții și la păcate interzise, ci ne duce cu multă forță la un nivel de trăire atât de valoros, de profund și de fascinant încât ne vom bucura că am renunțat la tot pentru a ajunge pe el. Este nivelul de trăire la care țintesc aspirațiile noastre cele mai profunde. Așa ne dorim să devenim.
      Vrem să fim ca Isus.
      Această chemare include și o moralitate înnoită, dar merge mult mai adânc. Ea se ocupă de felul cum vedem lumea, cum îi auzim pe Dumnezeu și pe alții vorbind, ce pasiuni arzătoare avem, cum ne folosim mâinile și picioarele, ce gânduri avem. Este o transformare completă a ființei întregi.
      Este o luptă să ajungem la acest nivel, dar destinația este atât de glorioasă încât lupta pe care o ducem pentru aceasta se poate numi pe drept cuvânt frumoasă.
      Lupta frumoasă.
 
 
 
 

Doriți să citiți un capitol din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!              Pentru comenzi în Statele Unite sau Canada Click aici!

 
 
 
 
Despre autor 
 
Gary Thomas este autor a mai multor cărți publicate în România de Editura Noua Speranță (Chemarea sacră de a fi părinte, Lupta frumoasă, Influența sacră) și de Editura Kerigma (Căsătoria sfântă) și a scris sute de articole pentru revistele creștine. Este un invitat frecvent la emisiunile radiofonice de la Focus on the Family si Family Life Today. De asemenea predă la Western Seminary din Portland, Oregon. Cărțile și lucrarea lui se concentrează asupra formării spirituale: cum putem integra Scriptura, istoria Bisericii și înțelepciunea scriitorilor clasici creștini pentru ca tot ce facem sa fie sacru.
 
 
 
  Opinii despre această carte 
 
 
 

      Merită să recitiți primul capitol de mai multe ori. Este frumos și dificil. Prezintă moartea care duce la viață.
            John Ortberg pastor și autor Menlo Park Presbyterian Church

      Lasă cartea din mână... încet... ridică-te... și fugi... dacă nu ai o foame după o concepție mai profundă a credinței și o sete după o viață cu adevărat transformată. Dacă ești flămând și însetat... citește mai departe.
            Kevin Harney pastor și autor

      Încă o dată Gary Thomas m-a îndemnat să trăiesc plin de pasiune pentru Dumnezeu și să folosesc puterea Lui de transformare în deciziile mele zilnice.
            Kay Warren director la HIV/AIDS Initiative Saddleback Church

 
 
 
  Titluri de același autor sau ale altor autori dar cu tematică similară 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro