2019-06-02 Au început înscrierile în taberele Noua Speranta!
Inedite, cu un program interesant, cu adevarat "de munte", taberele Noua...

Viata lui Isus
de Jim Burns
„Cel care s-a îmbolnăvit de boala numită Isus Cristos nu se va vindeca...
Razboiul spiritual
de Jim Burns
Leii nu pândesc prada moartă sau bolnavă. Satan procedează la fel, fiind ca un...
Actul periculos al inchinarii
de Mark Labberton
De ce nu s-au închinat cei trei tineri evrei din Babilon la ordinul împaratului...
Biserica fericita
de Tim McConnell
Titlul poate parea usor înselator si superficial, dar va asiguram ca titlul...
Întruparea credinței
de Tim Moorey
Biserica este chemată să facă ucenici din toate neamurile și în toate timpurile....
Te poți schimba
de Tim Chester
Cartea lui Tim Chester vorbește despre schimbarea inimii, nu a...
Chemați să fie sfinți
de Gordon T. Smith
Cartea Chemați să fie sfinți a lui Gordon T. Smith se adresează tuturor...
Punți spre integritate
de Graham Hooper
Ești deranjat de realitatea existenței unei prăpăstii dintre ceea ce afirmi ce...
Literatura - Toate titlurile disponibile  

Biblia: confecționăm și învățăm
de Gillian Chapman

Această carte este o sursă bogată de idei şi de inspiraţie pentru persoanele care lucrează cu copii, fie acasă, fie în sala de clasă. Ea se bazează pe confecţionarea diverselor obiecte care duce la însuşirea mai uşoară a lecţiei. Veţi descoperi idei noi care vor aduce la viaţă povestiri din Vechiul şi din Noul Testament şi pentru a sărbători Naşterea Domnului şi Paştele.
mai multe despre...

Preț: 35 lei                                  Cantitate:
Strâng Cuvântul Tău - cutiuța cu versete - 1
de Noua Speranță

Un ajutor important pentru memorizarea Scripturii: o colecție de 42 de cartonașe care au imprimate pe ele versete din Biblie, grupate pe trei subiecte importante: Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Duhul Sfânt.
mai multe despre...

Preț: 6 lei                                  Cantitate:
Strâng Cuvântul Tău - cutiuța cu versete - 2
de Noua Speranță

Un ajutor important pentru memorizarea Scripturii: o colecție de 41 de cartonașe care au imprimate pe ele versete din Biblie, grupate pe trei subiecte importante: Cuvântul, Păcatul, Mântuirea.
mai multe despre...

Preț: 6 lei                                  Cantitate:
Si a trăit fericită...
de Skip McDonald

Nu mai este nevoie să săruți o broască, sperând să se transforme în Făt-Frumos!
Nu este o carte care te învață cum să găsești un soț. Nu este o carte care îți spune dacă este bine sau nu să ai o relație de prietenie cu un bărbat.
Este o carte despre femeile necăsătorite care duc o viață împlinită, prin har. Autoarea este necăsătorită și pe paginile cărții vei găsi exemple încurajatoare și ajutor practic pentru: dezvoltarea unei cariere satisfăcătoare, organizarea unui cămin sigur, găsirea locului tău în biserică, luarea deciziei de a avea sau nu o relație cu un bărbat, folosirea puterii lui Dumnezeu și pentru a te bucura de relații care să te îmbogățească și să te împlinească.

mai multe despre...

Preț: 17 lei                                  Cantitate:
Marea carte a jocurilor pentru copii
de Group Publishing

Întotdeauna este extraordinar să ai la îndemână un joc distractiv şi educativ atunci când te ocupi de copii, fie că este vorba de Şcoala duminicală, fie de grădiniţă sau chiar într-o familie. Acum ai o colecţie bogată de jocuri create de oameni cu experienţă în lucrarea cu cei mici.
mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
Tabăra de corturi
de Leontiuc Gelu

Un manual tehnic pentru organizatorii sau conducătorii taberelor, cu accent pus pe taberele de corturi. Este o carte pentru cei cărora le plac astfel de tabere. Sau pentru cei care doresc să le încerce. Și doar pentru cei dispuși să săruiască o parte din viața lor pentru ca să ofere și altora un pic din bucuria și liniștea pe care ei au gustat-o.
mai multe despre...

Preț: 17 lei                                  Cantitate:
Vechiul Testament
de Jim Burns

Volumul acesta al seriei Neobișnuit. Fii altfel! prezintă în 12 lecții o trecere în revistă a Vechiului Testament: o privire de ansamblu asupra a patru cărți cheie, o caracterizare a lui Dumnezeu și câteva personaje care ne servesc drept modele.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Noul Testament
de Jim Burns

Cum să prezinți Noul Testament în 12 lecții? Desigur, nu poți vorbi despre toate bogățiile lui, dar poți trece prin această parte esențială a Scripturii, împreună cu tinerii, urmărind trei secțiuni mari: eroi ai credinței, de la care învățăm o anumită lecție, apoi Marele Erou al Noului Testament, Dumnezeu Însuși, aflat în miezul cărții, precum și schimbările pe care le produce El în credincioși și, în cele din urmă, o prezentare generală a Evangheliilor, Faptelor Apostolilor, Epistolelor și a Apocalipsei.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Viața creștină
de Jim Burns

Volumul Viața creștină din seria neobișnuit.fii altfel! Conține 12 lecții și începe cu temelia vieții unui ucenic, dragostea lui Dumnezeu, care ne oferă un nou început, complet nou, apoi continuă cu prezentarea temeliei: credința, ascultarea, creșterea spirituală și se încheie prin relația cu Isus, cu Duhul Sfânt și cu biserica.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Rugăciunea
de Jim Burns

Rugăciunea este subiectul pe care lucrătorii de tineret l-au menționat ca prioritar în lucrarea lor cu tinerii. Ei îl cred esențial în dezvoltarea spirituală a tinerilor. Seria de studii Neobișnuit. Fii altfel! nu putea să nu trateze acest subiect crucial. Volumul este foarte practic. El prezintă cele cinci tipuri de rugăciune, ne arată cum să învățăm de la cel mai bun Învățător și Practicant al rugăciunii, Isus Însuși și apoi ne prezintă disciplinele spirituale, care pot ține vie credința noastră.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
De ce vrei să te căsătorești?
de Gary Thomas

Pe unii, care iau în serios sacralitatea căsniciei și nu iau în calcul posibilitatea divorțului, căsătoria îi sperie. Dar dacă nu se căsătoresc cu partenerul potrivit? Alții, mai superficiali în abordarea vieții în general, nu acordă prea multă atenție caracterului viitorului partener de viață. Este suficient faptul că sunt "îndrăgostiți". Ar trebui să fie suficient, nu? Nu, nu este suficient. Atât celor interesați în mod serios să-L respecte pe Dumnezeu, cât și celor mai neglijenți în luarea unor decizii majore, le vine în ajutor Gary Thomas, propunând un concept interesant și profund biblic: să știi de ce te căsătorești este mai important decât cu cine te căsătorești. Iar răspunsul pe care-l dă autorul este: caută un partener respectând principiul esențial al vieții: căutarea mai întâi a Împărăției lui Dumnezeu. Abordarea lui este realistă și are efectul unui duș rece, dar înviorător și dătător de speranțe. Este o lectură obligatorie pentru toți cei care se gândesc la căsătorie.
mai multe despre...

Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Întruparea credinței
de Tim Moorey

Biserica este chemată să facă ucenici din toate neamurile și în toate timpurile. Iar timpurile se schimbă, acum societatea tinzând spre postmodernism. Tim Morey examinează impactul pe care biserica trebuie să-l aibă în societatea actuală și subliniază necesitatea unei apologetici întrupate, care să răspundă la întrebarea cea mai importantă în societatea actuală: ce efecte poate avea mesajul lui Cristos asupra vieților noastre?
mai multe despre...

Preț: 23 lei                                  Cantitate:
Actul periculos al inchinarii
de Mark Labberton

De ce nu s-au închinat cei trei tineri evrei din Babilon la ordinul împaratului Nebucadnetar? Autorul raspunde: pentru ca au evaluat pericolele închinarii si au decis ca pericolul cel mai mare nu îl reprezinta împaratul, ci Dumnezeu. Cu El si cu închinarea înaintea Lui nu te poti juca fara consecinte grave. Asadar, au ales bine. Mark ne convinge ca închinarea care nu schimba si nu ne determina sa aplicam Mica 6:8 nu este o închinare autentica si acesta este un pericol. Atensie, pericol! Închinarea te schimba. Daca nu vrei sa fii schimbat, nu te închina, dar alternativa aceasta este total nefericita. Deci…
mai multe despre...

Preț: 23 lei                                  Cantitate:
Biserica fericita
de Tim McConnell

Titlul poate parea usor înselator si superficial, dar va asiguram ca titlul acesta nu se refera la fericirea facila, naiva si fortata. Este bucuria fundamentala, profunda, care provine din realitatea ca Dumnezeu are ultimul cuvânt în istorie, iar noi suntem de partea buna a istoriei. Teza autorului este ca biserica Îl reflecta cu adevarat pe Capul ei când este la fel de plina de bucurie si fericire ca El. Autorul examineaza pe rând aspectele fundamentale ale vietii, inclusiv boala, suferinta si moartea, dar, totusi, sustine posibilitatea bucuriei în lumina ospatului promis de Dumnezeu în Isaia cu care se încheie aventura umanitatii pe pamânt.
mai multe despre...

Preț: 20 lei                                  Cantitate:
Viata lui Isus
de Jim Burns

„Cel care s-a îmbolnăvit de boala numită Isus Cristos nu se va vindeca niciodat㓠(proverb rusesc). Studierea cu seriozitate a vieții lui Isus ne va transforma pentru totdeauna. După întâlnirea personală cu Cristos nu mai ești niciodată la fel. Acest studiu ne va pune uneori în
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Razboiul spiritual
de Jim Burns

Leii nu pândesc prada moartă sau bolnavă. Satan procedează la fel, fiind ca un leu care stă la pândă, urmărindu-i pe ucenicii activi ai lui Cristos, acei oameni care au un mare impact în Împărăția lui Dumnezeu. Tu și tinerii tăi faceți parte din acest grup de slujitori activi, deci sunteți ținta atacurilor lui Satan. De aceea este atât de important ca
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Viața ta în Cristos - partea I-a
Creșterea în Cristos

de Greg Ogden

Mântuirea se primește prin credință, fiind darul lui Dumnezeu. Formarea noastră ca ucenici, însă, este un proces căruia este necesar să ne dăruim cu toată convingerea și perseverența. Vom afla ce este un ucenic, cum se formează el și care sunt câteva discipline necesare pentru a deveni ucenic: părtășia personală cu Dumnezeu, studierea Scripturii, rugăciunea și închinarea. Însușirea acestor deprinderi are loc prin completarea acestui manual de lucru.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Punți spre integritate
de Graham Hooper

Ești deranjat de realitatea existenței unei prăpăstii dintre ceea ce afirmi ce ești și ceea ce ești în realitate? Prăpastie între ceea ce afirmi că crezi și ceea ce gândești în realitate? Prăpastie între ceea ce ești într-un context (de exemplu, la locul de muncă) și ceea ce ești în alt context (de exemplu, familia sau biserica). Aceste prăpăstii, și multe altele, sunt abordate de Graham Hooper în cartea Sa.
mai multe despre...

Preț: 23 lei                                  Cantitate:
Viața ta în Cristos - partea a II-a
Înțelegerea mesajului lui Cristos

de Greg Ogden

Credința creștină este simplă și accesibilă fiecărui om, dar nu este simplistă, lipsită de "substanță", de un miez teologic profund și sănătos. Volumul al II-lea se ocupă de câteva adevăruri teologice: Trinitatea, omul creat după chipul Dumnezeului trinitar, păcatul care l-a separat pe om de Dumnezeu, însă care nu L-a împiedicat pe El să-l iubească pe om și să-l răscumpere prin Isus. Dumnezeul drept îi consideră neprihăniți pe oameni pe baza ispășirii păcatelor și apoi nu mai există niciun obstacol să-i înfieze în familia Sa.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Te poți schimba
de Tim Chester

Cartea lui Tim Chester vorbește despre schimbarea inimii, nu a comportamentului. Unul dintre pericolele ce pândește biserica este înlocuirea spiritualității cu moralitatea. Desigur că creștinii trebuie să aibă o comportare morală, dar ea trebuie să se nască dintr-o spiritualitate autentică, o transformare a inimii.
mai multe despre...

Preț: 23 lei                                  Cantitate:
Viața ta în Cristos - partea a III-a
Asemănarea cu Cristos

de Greg Ogden

Cunoașterea învățăturilor creștine fundamentale are scopul creșterii în asemănare cu Cristos. Viața nouă a ucenicului este în Duhul Sfânt. Ucenicul este plin de Duh și manifestă roadele Duhului. Are încredere totală în Dumnezeu și împlinește a doua poruncă în ordinea importanței: îi iubește pe ceilalți ca pe sine însuși. Dragostea are grijă de cei nevoiași și săraci și ne împinge să mărturisim, prin cuvinte și fapte, evanghelia celor pierduți.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Chemați să fie sfinți
de Gordon T. Smith

Cartea Chemați să fie sfinți a lui Gordon T. Smith se adresează tuturor creștinilor serios interesați de sfințirea lor și are, în plus, un efect eliberator: ne arată ce este adevărata sfințenie biblică și ne ferește de perspectivele adesea împovărătoare ale oamenilor. Pornind de la o concepție biblică despre sfințire și obiectivul ei final, Smith prezintă convingător patru semne distinctive ale sfințeniei: înțelepciunea, sfințenia vocațională, dragostea și bucuria.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Viața ta în Cristos - partea a IV-a
Înțelegerea mesajului lui Cristos

de Greg Ogden

Ucenicul este dator să-și dezvolte viața spirituală, dar să o trăiască în comunitate cu trupul lui Cristos. Este necesar să aibă o concepție biblică despre biserică și să funcționeze ca un mădular înzestrat cu daruri specifice. Dar biserica este permanent atacată de Satan, iar firea pământească dorește să îmbolnăvească mădularele trupului. Ea nu poate fi învinsă decât aplicând principiul înlocuirii. Ucenicul care a parcurs pașii anteriori, și-a dezvoltat viața spirituală și acum are scopul de a forma noi ucenici.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Dumnezeu Cel bun și frumos (Trilogia ucenicului)
de James Bryan Smith

Autorul vorbește despre un Dumnezeu bun, demn de încredere, generos, iubitor, sfânt, capabil să Se sacrifice și să transforme. Vei învăța cum să practici diverse exerciții de pregătire a sufletului, care Îi vor permite lui Dumnezeu să opereze transformări autentice în viața ta. Printre ele: contemplarea creației, numărarea binecuvântărilor, transformarea Psalmului 23 în rugăciune, lectio divina și eliminarea grabei.
mai multe despre...
Dacă veți comanda toate cele trei cărți din Trilogia Ucenicului, plătiți doar 60 de lei în loc de 75 de lei!
Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Viața bună și frumoasă (Trilogia ucenicului)
de James Bryan Smith

Viața bună și frumoasă este continuarea logică a procesului de transformare care începe prin cunoașterea reală a lui Dumnezeu. Autorul ne ajută să trăim conform principiilor Împărăției lui Dumnezeu din Predica de pe Munte și să reușim, astfel, să învingem mânia, pofta, minciuna sau vanitatea. Cartea este aplicarea practică a poruncii biblice din 1 Ioan, 2:6: "Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască și el cum a trăit Isus." Exercițiile de pregătire a sufletului includ ospitalitatea, respectarea zilei de odihnă, tăcerea sau postul de mass-media.
mai multe despre...
Dacă veți comanda toate cele trei cărți din Trilogia Ucenicului, plătiți doar 60 de lei în loc de 75 de lei!
Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Comunitatea bună și frumoasă (Trilogia ucenicului)
de James Bryan Smith

Autorul ne cere să ieșim din izolare și să căutăm intenționat interacțiunea cu ceilalți ucenici, pentru a forma comunitatea demnă de Cristos. Această comunitate trebuie să fie deosebită, iubitoare, generoasă, care să încurajeze sau să promoveze reconcilierea. Exercițiile spirituale au menirea să ne transforme în "comunitari": rugăciunea pentru succesul competitorilor, acte de slujire secretă sau mărturisirea credinței.
mai multe despre...
Dacă veți comanda toate cele trei cărți din Trilogia Ucenicului, plătiți doar 60 de lei în loc de 75 de lei!
Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Trilogia Ucenicului
de James Bryan Smith

Majoritatea creștinilor doresc sincer să fie transformați cât mai complet în asemănare cu Mântuitorul lor, dar mulți nu știu cum. Trilogia Ucenicului te ajută să înțelegi dinamica transformării spirituale și să devii un ucenic autentic al lui Isus, în comunitatea altor ucenici.

Trilogia este formată din cărțile Dumnezeu Cel bun și frumos, Viața bună și frumoasă, Comunitatea bună și frumoasă.


mai multe despre...

Preț: 60 lei                                  Cantitate:
Lupta frumoasa
de Gary Thomas

Este o carte care regândeste formarea spirituala. Autorul sustine ca biserica este în pericol sa accepte crestinismul ca realitate istorica mai mult ca putere prezenta. Este suficient harul care iarta sa ne si transforme? Autorul ne arata cum sa fim o „oaza dumnezeiasca“ într-o lume care a uitat de Dumnezeu.
mai multe despre...

Preț: 26 lei                                  Cantitate:
Formarea de ucenici transformă biserica
de Greg Ogden

Criza principală a bisericii este o criză a produsului (Bill Hull). Produsul bisericii îl reprezintă ucenicii lui Isus, total devotați Domnului lor, cu spirit de inițiativă și capabili să se multiplice, ducând, astfel, la existența unui lanț intergenerațional al formării de ucenici. Greg Ogden ne prezintă cu o claritate dezarmantă un proces biblic, simplu și eficient de transfer al vieții lui Cristos de la un urmaș al Său la altul.
mai multe despre...

Preț: 23 lei                                  Cantitate:
Unde este Dumnezeu când sufăr?
de Philip Yancey

Autorul examinează din punct de vedere medical durerea și rolul ei, imaginea de ansamblu a suferinței în lume, reacțiile noastre în fața suferinței și ce putem face pentru a-i ajuta pe cei care suferă.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Iertat de doua ori
de Harold Morris

Istoria captivantă a unui fost deținut care s-a întors la Dumnezeu în închisoare. O carte despre puterea lui Dumnezeu de a schimba în bine viața oricui, un mesaj al speranței pentru orice om disperat.
mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
Dragoste, acceptare și iertare
de Jerry Cook și Stanley C. Baldwin

Cum poate biserica să fie o forță care aduce vindecare lumii?
Creștinii trebuie să înțeleagă cine trebuie să fie ei, membrii bisericii, în această lume a suferințelor: oameni răscumpărați, plini de Duhul Sfânt și pregătiți pentru a sluji nevoilor tuturor oamenilor în Numele lui Isus. Acest concept despre biserică va influența toate aspectele vieții bisericii, de la predicile pastorilor la proiectarea clădirilor. Va duce la transferarea lucrării din mâinile profesioniștilor în mâinile tuturor membrilor. Dragoste, acceptare și iertare este o carte plină de speranță și utilă pentru toți cei care vor să aibă o concepție biblică despre lucrarea bisericii.

mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
În căutarea Dumnezeului nevăzut
de Philip Yancey

Viaţa cu Dumnezeu nu este întotdeauna aşa cum ne-am aşteptat. Uneori El pare îndepărtat şi o relaţie cu El pare imposibilă. Cum se poate stabili o relaţie cu El, dacă nu-L vedem, nu-l auzim şi nu-L putem atinge?
mai multe despre...

Preț: 32 lei                                  Cantitate:
Rugaciunea: drumul de la datorie la încântare
de J.I. Packer & Carolyn Nystrom

Rugăciunea este esența existenței creștine și implică emoții, convingeri, valori, speranțe și temeri, certitudini și incertitudini, cunoaștere și ignoranță. Autorii ne prezintă cu înțelepciune, smerenie și sinceritate mai multe tipuri de rugăciune: meditația, lauda, cererea și plângerea.
mai multe despre...

Preț: 30 lei                                  Cantitate:
Războiul invizibil
de Chip Ingram

Ce trebuie să știe fiecare credincios despre satan, demoni și războiul spiritual. Biblia afirmă clar: dacă ești creștin, te afli în război. Abordarea obișnuită adoptă una din două poziții extreme: sublinierea exagerată a puterii lui Satan sau ignorarea existenței dușmanului personal. Războiul invizibil oferă o abordare echilibrată, biblică, a acestui subiect.
mai multe despre...

Preț: 26 lei                                  Cantitate:
Lucrarea cu tinerii: scopuri si temelie
de Doug Fields

Dacă nu puteţi studia la un seminar, nu vă descurajaţi... vine seminarul la voi. Studierea acestei cărţi echivalează cu urmarea unui curs despre lucrarea cu tinerii. Ea prezintă valorile, viziunea, strategia şi structura unei lucrări cu tinerii sănătoase şi durabile.
mai multe despre...

Preț: 34 lei                                  Cantitate:
Manual de consiliere a tinerilor
de JoshMcDowell şi Bob Hostetler

Problema singurătăţii, a anxietăţii şi vinovăţiei, dar şi situaţiile de criză precum avortul, dependenţa de droguri şi sinuciderea reprezintă câteva dintre problemele arzătoare cu care se confruntă adolescenţii zilelor noastre. Această carte este un manual modern şi eficient de consiliere creştină, care abordează cu profesionalism aceste chestiuni şi multe altele.
mai multe despre...

Preț: 70 lei                                  Cantitate:
Schițe de discuție
de David Lynn

91 de schițe de discuție, astfel întocmite încât să te ghideze pe traseul bine jalonat cu întrebări al unei discuții, de la inițierea ei până la încheiere. Întrebările ridicate îi îndeamnă pe tineri să mediteze și să dezbată cu interes subiectele.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Un gram de prevenire
de Don Schmierer

Societatea noastră dezbate subiectul homosexualității, de multe ori cu patos și prejudecăți. Autorul prezintă poziția creștină, echilibrată, abordând aspectele complexe ale acestui subiect, fizice, emoționale și spirituale, cu înțelepciune și dragoste.
mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
Pregătirea pentru adolescenţă
de James Dobson

O discuţie sinceră şi directă cu adolescenţii, despre problemele lor cele mai delicate: sentimentul de inferioritate, conformismul, pubertatea, dragostea romantică, identitatea.
mai multe despre...

Preț: 15 lei                                  Cantitate:
Supraviețuind adolescenței
de Jim Burns

Nu mai ești copil, dar nici adult. Jim Burns te înțelege și vrea să te ajute să parcurgi mai ușor adolescența, vorbindu-ți despre cum să te placi pe tine însuți, despre prieteni și presiunea anturajului, despre sentimente și sexualitate, cum să te înțelegi cu părinții și influența muzicii rock.
mai multe despre...

Preț: 17 lei                                  Cantitate:
Rebeluția
de Alex & Brett Harris

Un alt fel de carte despre adolescență. Dumnezeu ne cheamă la lucruri importante, dar le vom realiza numai dacă vom considera anii adolescenței o trambulină de lansare pentru viitor. Mesajul cărții este să facem lucrurile dificile care ne pregătesc pentru atingerea potențialului nostru.
mai multe despre...

Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Puterea unui adolescent pozitiv
de Karol Ladd, Grace și Joy Ladd

Adolescența este perioada în care încurajările sunt mai necesare decât oricând. Ce poate fi mai frumos decât un adolescent pozitiv? Unii cred că adolescența este perioada teribilismului și a negativității, dar autoarele ne dovedesc că se poate și altfel.
mai multe despre...

Preț: 26 lei                                  Cantitate:
Credința adevărată
de Gary Thomas

O carte care ne ajută să ne dezvoltăm perspectiva spirituală și să ne întărim devotamentul față de Dumnezeu, examinând zece discipline spirituale, nemenționate, în general, în cărțile care abordează acest subiect. Prin aceste discipline Dumnezeu ne formează o credință matură, trecută prin focul încercării. Dacă vom avea o concepție biblică despre aceste discipline - altruismul, compasiunea, așteptarea, iertarea, suferința, tristețea, persecuția, mulțumirea, sacrificiul, speranța și temerea - atunci când (nu dacă) vor apare dezamăgirile produse de dificultăți le vom putea înfrunta.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Viața pe marginea prăpastiei
de James Dobson

Autorul discută cu pasiune și înțelegere pentru tineri despre imaginea de sine, pericolele iubirii de bani, setea de putere, cheile iubirii de o viață, relația cu părinții și sentimente.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Un Copil S-a născut
de Sally Ann Wright, Honor Ayres

O carte foarte potrivită pentru un moment esențial din desfășurarea planului lui Dumnezeu de a mântui lumea, nașterea lui Isus. Cartea este frumos ilustrată, are 24 de ferestre cu imagini sugestive despre nașterea lui Isus și o frumoasă scenă a nativității. O modalitate nouă și inedită de a le vorbi copiilor despre nașterea lui Isus.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Istorisiri neobișnuite și povestiri uimitoare din Biblie
de Cristopher Doyle, Toni Goffe

Este o excelentă introducere pentru povestirile din Biblie, începând de la creație și până la nașterea, moartea și învierea lui Isus. Cu poze în culori vii și cu povestiri simple, această carte poate fi temelia pentru construirea în continuare a credinței biblice. Prezentarea unor personaje biblice îndrăgite, cum ar fi Avraam, Iosif, Moise, Ilie, David, Iona, Daniel și, desigur, Isus, poate fi folosită ca ilustrație potrivită la lecțiile despre personajele respective.
mai multe despre...

Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Biblia pe care a citit-o Isus
de Philip Yancey

Dacă crezi că Vechiul Testament este doar o carte misterioasă și depășită, MAI GÂNDEȘTE-TE... Este Biblia pe care a citit-o, a folosit-o și a iubit-o Isus. Vei descoperi că este remarcabil de relevantă pentru zilele noastre!
mai multe despre...

Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Luptând cu uriașii... - volumul III din seria Cartea Jocurilor
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătură clară, un verset de aur. Volumul III al colecției vă prezintă 14 lecții din cărțile Iosua, Judecători, Rut și Cronici.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Indicatoarele lui Dumnezeu - volumul IV din seria Cartea Jocurilor
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătura clară, un verset de aur. Volumul IV al colecției vă prezintă 14 lecții din cărțile Bibliei cuprinse între Împărați și Daniel.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Biserica: frustrare şi împlinire
de Philip Yancey

Autorul ne oferă o carte pătrunzătoare în care îi ajută pe cititori să-şi examineze nevoia găsirii uneri comunităţi în care să se regăsească. Biserica este această comunitate a împlinirii, deşi uneori poate produce frustrări.
mai multe despre...

Preț: 15 lei                                  Cantitate:
Pâinea noastră cea de toate zilele - 30
de Our Daily Bread Ministries (fost Radio Bible Class)

O publicație devoțională pentru lunile mai, iunie, iulie, pe fiecare pagină având un articol interesant, tratând probleme esențiale de viață și trăire crestină, un text biblic de citit, un verset de aur și o cugetare. Puteți citi câteva pagini aici, aici și aici.
La sfârșitul volumului se află un index de subiecte, extrem de util pentru cei care au nevoie de ilustrații pentru o anumită temă sau un anumit text biblic. Puteți consulta această listă aici.

mai multe despre...

Preț: 5 lei                                  Cantitate:
Pâinea noastră cea de toate zilele - 31
de Our Daily Bread Ministries (fost Radio Bible Class)

O publicație devoțională pentru lunile august, septembrie, octombrie, pe fiecare pagină având un articol interesant, tratând probleme esențiale de viață și trăire crestină, un text biblic de citit, un verset de aur și o cugetare. Puteți citi câteva pagini aici, aici și aici.
La sfârșitul volumului se află un index de subiecte, extrem de util pentru cei care au nevoie de ilustrații pentru o anumită temă sau un anumit text biblic. Puteți consulta această listă aici.

mai multe despre...

Preț: 5 lei                                  Cantitate:
Pâinea noastră cea de toate zilele - 32
de Our Daily Bread Ministries (fost Radio Bible Class)

O publicație devoțională pentru lunile noiembrie, decembrie, ianuarie, pe fiecare pagină având un articol interesant, tratând probleme esențiale de viață și trăire crestină, un text biblic de citit, un verset de aur și o cugetare. Puteți citi câteva pagini aici, aici și aici.
La sfârșitul volumului se află un index de subiecte, extrem de util pentru cei care au nevoie de ilustrații pentru o anumită temă sau un anumit text biblic. Puteți consulta această listă aici.

mai multe despre...

Preț: 5 lei                                  Cantitate:
Plictisit de Dumnezeu
de Sean Dunn

Apatia spirituală este o boală și îi putem observa simptomele. Cei mai vizați sunt adolescenții, iar pericolul cel mai mare este că apatia este o boală foarte contagioasă. Când ajunge la proporții epidemice, biserica nu mai are mult de trăit, decât, eventual, cu numele.
Sean Dunn ne oferă speranță și instrumente practice pentru a lupta împotriva apatiei, iar arma principală este convingerea adolescenților și tinerilor de necesitatea absolută a părtășiei personale zilnice cu Dumnezeu. Autorul identifică mai multe simptome ale apatiei și le tratează adecvat. Dumnezeu să-i ajute pe toți cei interesați de soarta tinerilor bisericii să eradicheze flagelul apatiei.

mai multe despre...

Preț: 15 lei                                  Cantitate:
Eu și cei din jurul meu
de Neta Jackson

Un studiu practic și inspirat pentru adolescenți și tineri în domeniul relațiilor cu cei din jurul lor: cum să le clădească, cum să le întărească, cum să le întrețină. Manualul poate fi folosit atât pentru studiu individual cât și în grup.
mai multe despre...

Preț: 20 lei                                  Cantitate:
Creşterea spirituală a copiilor
de John Trent, Kurt Bruner, Rick Osborne

Transmiterea credinţei copiilor este un privilegiu extraordinar şi o responsabilitate dată de Dumnezeu părinţilor. Cartea oferă sfaturi simple şi modalităţi practice de a defini şi de a trăi credinţa.
mai multe despre...

Preț: 45 lei                                  Cantitate:
Copilul îndărătnic
de James Dobson

Dacă sunteți frustrați și descurajați de confruntările cu un copil încăpățânat, incontrolabil și sfidător, curaj! Ajutorul vă stă la îndemână în această carte!
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Căsnicia pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna
de Gary Chapman

Unul dintre cei mai renumiți experți în domeniul marital din America spune: Este posibil ca ceea ce numin noi dragoste să nu fie dragoste? Este oare posibil ca dragostea, pentru cele mai multe cupluri, să apară după căsătorie? Dar cum se crește în dragoste? Respectatul consilier marital Gary Chapman, autorul cărții Cele cinci limbaje ale dragostei, un best-seller, analizează aspectele vitale care te pot ajuta să ai căsnicia pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Autorul răspunde la întrebări cheie, cum ar fi: De ce nu se schimbă? De ce ne certăm pentru lucrările gospodărești? De ce să depunem efort pentru a avea relații sexuale satisfăcătoare?
mai multe despre...

Preț: 17 lei                                  Cantitate:
Părintele încrezător
de Jim Burns

A fi părinte este tot mai greu. A avea încredere ca părinte poate fi considerată o atitudine arogantă. Cei mai mulți părinți nu au încredere, se descurajează și simt presiunea de a renunța. Totuși, creșterea copiilor este o slujbă dată de Dumnezeu, pentru care vom răspunde înaintea Lui, fie că vrem, fie că nu vrem. De aceea, Jim Burns ne ajută într-un mod foarte practic și ne insuflă încrederea de care avem nevoie, prin mai multe lecții în care învățăm cum să depășim tiparele generaționale eronate, cum să comunicăm cu afecțiune, căldură și încurajare, cum să-și împrospăteze forțele, cum să aibă un cămin plin de har, prin disciplinare consecventă și cum să le oferi binecuvântarea.
mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
Deci, te căsătorești
de Norman Wright

Multe dintre visurile făurite înainte de nuntă se destramă după euforia momentului. Norman Wright ne prezintă motivele acestei stări de lucruri și ne invită să luăm câteva hotărâri înainte de a spune decisivul "Da".
mai multe despre...

Preț: 26 lei                                  Cantitate:
Relațiile: satisfacție și dezamăgire?
de H. Norman Wright

Un subiect mereu actual: relațiile cu oamenii, mai ales relația cea mai semnificativă, căsnicia. Cartea definește și evaluează potențialul relațiilor, oferă sfaturi practice pentru atingerea compatibilității și abordează multe alte aspecte.
mai multe despre...

Preț: 26 lei                                  Cantitate:
Comunicarea: cheia căsniciei tale
de Norman Wright

Căsătoria este singurul joc în care ambii jucători pot câștiga! Iar secretul îl constituie comunicarea sinceră și profundă dintre ei. Cartea oferă sfaturi practice pentru deprinderea artei comunicării.
mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
Crede în soția ta și încurajează-o
de Norman Wright

Dacă ești ca majoritatea bărbaților, înseamnă că vrei să construiești o relație plină de satisfacții și dragoste cu soția ta… dar nu ești sigur cum. În această carte scriitorul de succes și consilierul în probleme de familie H. Norman Wright îi descoperă secretul: încurajarea. Sprijinul, respectul și încurajarea soției tale reprezintă cheia unei căsnicii fericite și durabile.
mai multe despre...
Dacă se comandă și carte Crede în soțul tău și încurajează-l, prețul pentru ambele cărți este de 40 de lei!
Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Crede în soțul tău și încurajează-l
de Norman Wright

Află cum să-ți respecți și încurajezi partenerul de viață, secretul unei relații durabile plină de dragoste. Adu un suflu proaspăt de viață în căsnicia ta aducând la lumină tot ce este mai bun în soțul tău!
mai multe despre...
Dacă se comandă și carte Crede în soția ta și încurajează-o, prețul pentru ambele cărți este de 40 de lei!
Preț: 25 lei                                  Cantitate:
Influenta sacra
de Gary Thomas

Femeile au o putere de influenta enorma asupra barbatilor si o sotie buna stie cum sa o foloseasca pentru a-si determina sotul sa devina ceea ce doreste Dumnezeu sa fie. Dar, prin acest proces, ea însasi va deveni femeia pe care o doreste Dumnezeu. Autorul arata din perspectiva unui barbat cum poate o sotie sa-si influenteze pozitiv sotul. Veti citi despre femei care si-au înteles rolul si influenta si le-au folosit pentru a-si schimba radical casniciile.
mai multe despre...

Preț: 28 lei                                  Cantitate:
Chemarea sacra de a fi parinte
de Gary Thomas

Cresterea copiilor este o scoala a formarii spirituale a parintilor iar profesorii sunt chiar copiii lor. Cartea nu ne invata cum sa ne schimbam copiii, ci ne arata cum ne schimba Dumnezeu pe noi prin copiii pe care-i crestem.
mai multe despre...

Preț: 26 lei                                  Cantitate:
Căsătoria: împlinire sau frustrare
de James Dobson

Întrebări și răspunsuri despre dragostea romantică, conflictele în căsnicie, femeia casnică, viața sexuală a adulților, rezolvarea problemelor menopauzei și despre crizele vârstei mijlocii în căsătorie.
mai multe despre...

Preț: 17 lei                                  Cantitate:
În așteptarea fiului risipitor
de H. Norman Wright

Însoțiți părinții fiilor risipitori în această carte în care se vorbește despre dragoste, suferință și speranța că va sosi vremea unei revederi pline de bucurie.
mai multe despre...

Preț: 18 lei                                  Cantitate:
Cele zece porunci ale întâlnirilor
de Ben Young & Dr. Samuel Adams

Autorii dovedesc un ascuțit simț al realității, refuză banalitățile, afirmațiile corecte, dar nedovedite și neargumentate și își bazează sfaturile pe principii care s-au dovedit valabile de-a lungul timpului în relațiile dintre sexe. Folosind vasta lor experiență, exemple grăitoare și umorul sănătos, autorii au scris o carte ce poate cruța mii de tineri de durere, dezamăgiri, frustrări și le poate oferi o bază solidă pentru căsătorie.
mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
Dragostea adevărată
de Jim Burns

Această carte este încercarea autorului de a oferi tinerilor de azi un material care să le vorbească deschis despre sexualitate, din perspectiva creștina. Pericolele și capcanele legate de acest subiect atât de sensibil deopotrivă pentru tineri cât și pentru părinți, și beneficiile aduse de păstrarea purității morale pentru tânăr și viața sa viitoare de familie sunt prezentate cu simplitate și sinceritate.
mai multe despre...

Preț: 22 lei                                  Cantitate:
Biblia în fiecare zi pentru copii
de Rhona Davies, Marcin Piwowarski

Această nouă Biblie pentru copii include toate evenimentele importante. Cartea conține 365 de povestiri însoțite de citate biblice, astfel încât cititorii să se familiarizeze cu stilul și limbajul Bibliei pentru adulți. Conține și o enciclopedie.
mai multe despre...

Preț: 48 lei                                  Cantitate:
Fekete-feher Szivarvany (Curcubeul alb si negru - în limba maghiara)
de John Trent

O poveste fermecătoare despre curajul de a lupta împotriva răului cu armele iubirii și ale iertării, însoțind personaje fantastice printr-o lume de vis, într-o carte cu o ținută grafică de excepție.
mai multe despre...

Preț: 18 lei                                  Cantitate:
GENESA - volumul I din seria 'Cartea Jocurilor'
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătură clară, un verset de aur. Volumul I al colecției vă prezintă 15 lecții din cartea Genesei.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
HAMBARUL LUI DUMNEZEU - volumul II din seria 'Cartea Jocurilor'
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătură clară, un verset de aur. Volumul II al colecției vă prezintă 16 lecții din cărțile Exodul, Numeri, Leviticul și Deuteronomul.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Cine este Isus? - volumul V din seria Cartea Jocurilor
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătura clară, un verset de aur. Volumul V al colecției vă prezintă 14 lecții din Evanghelii.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
De ce a venit Isus? - volumul VI din seria Cartea Jocurilor
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătura clară, un verset de aur. Volumul VI al colecției vă prezintă 14 lecții din Evanghelii.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Faptele Apostolilor - volumul VII din seria Cartea Jocurilor
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătura clară, un verset de aur. Volumul VII al colecției vă prezintă 14 lecții din Faptele Apostolilor.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
Faptele Apostolilor si Epistolele - volumul VIII din seria Cartea Jocurilor
de Oana Uțiu

O colecție de jocuri 'țesute' în jurul unor lecții biblice scurte dar consistente: o temă centrală, un text biblic, o învățătura clară, un verset de aur. Volumul VIII al colecției vă prezintă 14 lecții din Faptele Apostolilor ?i din Epistole.
mai multe despre...

Preț: 10 lei                                  Cantitate:
powered by netconcept.ro