Influența sacră de Gary Thomas
       
  Ce are nevoie un bărbat de la soția lui pentru a fi soțul pe care ea și-l dorește?
 
   
      Dumnezeu le cheamă pe toate soțiile să-și influențeze pozitiv bărbații!
      Aplicând conceptele din cartea sa de succes, Căsătoria sfântă (apărută la Editura Kerigma, Oradea), Gary Thomas prezintă perspectiva bărbaților asupra acestui subiect. Veți găsi între coperțile acestei cărți ce motivație au bărbații pentru a se purta așa cum dorește Dumnezeu de la un bărbat sfânt. Veți citi despre femei care au aplicat aceste concepte pentru a-și transforma căsnicia.
      Influența sacră nu evită dificultățile vieții conjugale, dar, abordând căsnicia din perspectiva spirituală, veți afla cum vă puteți ajuta soțul să devină un bărbat așa cum a hotărât Dumnezeu să fie. În același timp, Dumnezeu vă va modela pe voi să deveniți femei așa cum a dorit El să fiți.
      Să dăm cuvântul autorului:
      Dumnezeu vede și aude tot ce este legat de viața și de relațiile voastre. El cunoaște cât de multe soții suferă din cauza unor căsnicii lipsite de dragoste. El știe cât de înclinați sunt bărbații să-și disprețuiască soțiile și să le privească cu un aer de superioritate. El știe că bărbații le pot oferi soțiilor lor putere, încurajare, mângâiere și acel sentiment de siguranță, dar de asemenea știe și cât pot fi de frustranți, de înfricoșători, de pretențioși și de egoiști. El le vede
 
  pe femeile care se simt prinse în capcana unei căsnicii dificile, cât și pe cele care se bucură de căsnicii relativ bune, care au bărbați doar rareori egoiști, superficiali sau distanți.
      Dar El de asemenea cunoaște căile sfinte prin care o femeie îl poate influența profund pe un bărbat! Chiar și în cazul când soțul este activ, este iubitor și face unele sacrificii, totuși, s-ar putea ca soția să dorească să știe cum l-ar putea îndrepta pe o cale și mai bună.
      Voi fi foarte sincer cu voi: nu puteți schimba un bărbat, dar puteți să-l influențați sau să-l puneți în mișcare - o artă mult mai rafinată. Este chiar subiectul despre care vom discuta în această carte.
 
 
 
 

Doriți să citiți două capitole din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!              Pentru comenzi în Statele Unite sau Canada Click aici!

 
 
 
 
Despre autor 
 
Gary Thomas este autor a mai multor cărți publicate în România de Editura Noua Speranță (Chemarea sacră de a fi părinte, Lupta frumoasă, Influența sacră) și de Editura Kerigma (Căsătoria sfântă) și a scris sute de articole pentru revistele creștine. Este un invitat frecvent la emisiunile radiofonice de la Focus on the Family si Family Life Today. De asemenea predă la Western Seminary din Portland, Oregon. Cărțile și lucrarea lui se concentrează asupra formării spirituale: cum putem integra Scriptura, istoria Bisericii și înțelepciunea scriitorilor clasici creștini pentru ca tot ce facem sa fie sacru.
 
 
 
  Opinii despre această carte 
 
 
 

      Dumnezeu a dat femeilor sfinte o putere minunată de a-și influența și încuraja soții. Care este secretul? Această carte conține sfaturi, exemple și oferă speranță femeilor care vor cu adevărat să-și iubească soții și să fie iubite cu adevărat de ei.
            Dennis Rainey președintele organizației Family Life

      Sunt uimită cât de bine înțelege Gary Thomas cum gândește și simte o femeie! La fel de bine îi înțelege și pe bărbați. Ideile pe care le prezintă sunt profunde. Recomand călduros această carte fiecărei soții.
            Linda Dillow autoarea cărții Partenera creatoare

 
 
 
  Titluri de același autor sau ale altor autori dar cu tematică similară 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro