";
       
În căutarea Dumnezeului nevăzut
de Philip Yancey 
       
  Ce ne putem aștepta să găsim?
Cum pot avea o relație personală cu o ființă de care nu sunt sigur că există?


 
 

      Viața cu Dumnezeu nu este întotdeauna așa cum ne-am așteptat să fie. Uneori se pare că așteptările noastre optimiste se lovesc de realitatea slăbiciunilor personale și de surprize neplăcute. Iar Dumnezeul despre care nni se spune că tânjește după compania noastră pare uneori distant și indiferent.
      Se joacă Dumnezeu cu noi? În ce lucruri putem depinde de Dumnezeu? Cum putem cunoaște? Cum putem să-L cunoaștem pe Dumnezeu? Cum întreținem o relație cu un Dumnezeu pe care nu-L vedem, nu-L auzim și nu-L atingem?
      În căutarea Dumnezeului nevăzut prezintă gânduri profunde care conferă valoare și semnificație întrebărilor pe care ne este teamă să le punem. Autorul acestei cărți, Philip Yancey, examinează șase aspecte fundamentale:

  • Setea noastră după Dumnezeu
  • Credința atunci când Dumnezeu pare absent
  • Natura lui Dumnezeu
  • Relația noastră personală cu Dumnezeu
 
 
  • Etapele dezvoltări credinței
  • Scopul final al transformării spirituale.

      Cartea abordează în mod sincer și personal modul de trăire al vieții creștine pentru cei care doresc mai mult decât răspunsuri superficialela întrebările profunde ale vieții. În cele din urmă, Yancey abate atenția de la întrebările noastre spre Cel care se oferă El Însuși drept răspuns, Dumnezeul care ne invită să-L căutăm și să-L găsim.

 
 
 
 

Doriți să citiți două capitole din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!    (28 lei, 344 pagini, format A5).
Pentru comenzi în Statele Unite sau Canada Click aici!

 
 
 
 
Despre autor 
 

Philip Yancey este editor colaborator la prestigioasa revistă Christianity Today. Este autorul a nouă lucrari premiate, printre ele numarindu-se Unde este Dumnezeu când sufăr? (aparută în limba româna la Editura Noua Speranță Timișoara) și The Gift of Pain (Darul durerii). Cărțile sale The Jesus I Never Knew (Isus pe care nu L-am cunoscut, publicata la Editura Kerigma, Oradea, www.kerigma.ro) și What's So Amazing About Grace? (publicată în limba română sub titlul Tulburătoarele descoperiri ale harului, la editura Aquaforte din Cluj-Napoca, www.aquaforte.com) au fost distinse cu titlul Cartea Anului.

Alte cărți de Philip Yancey traduse în limba română sunt Biblia pe care a citit-o Isus și Biserica: frustrare și împlinire, publicate de Editura Noua Speranță Timișoara, Zvonurile altei lumi, publicată de Editura Aquaforte din Cluj, Dezamăgit de Dumnezeu, Cu sufletul rămas în viață, Măsura credinței și Rugăciunea.

Deasemena s-au tradus în limba română și cărțile scrise de Philip Yancey în colaborare cu Dr. Paul Brand: Creați după chipul Său, Darul durerii și O făptură minunată.

 
 
 
  Alte titluri de același autor disponibile la Editura Noua Speranță: 
 
 
 
       
 
 
 
powered by netconcept.ro