Creşterea spirituală a copiilor
de John Trent, Kurt Bruner, Rick Osborne
Transmiterea credinţei copiilor este un privilegiu extraordinar şi o responsabilitate dată de Dumnezeu părinţilor. Cartea oferă sfaturi simple şi modalităţi practice de a defini şi de a trăi credinţa.
Caracteristici tehnice: 450 pagini, format 19x28 cm, coperta policromie, laminată

Despre autor...

John Trent
John Trent, Ph.D., este preşedinte al organizaţiei StrongFamilies.com. A fost autor şi coautor a peste zece cărţi de succes şi care au câştigat diverse premii. Printre ele: Cele două feţe ale dragostei, Pomul comorii şi Curcubeul alb şi negru, cărţi apărute la editura Noua Speranţă.

Kurt Bruner
Kurt Bruner este absolvent al institutului Talbot Seminary şi autor a unor cărţi de succes, printre care Inklings of God-What Every Heart Suspects (Idei vagi despre Dumnezeu — ceea ce fiecare inimă presupune) şi Finding God in The Lord of the Rings (Găsindu-L pe Dumnezeu în Stăpânul inelelor). El şi soţia lui, Olivia, au patru copii şi trăiesc la poalele Munţilor Stâncoşi, în statul Colorado.

Rick Osborne
Rick Osborne este autor al mai multor cărţi de succes şi predicator, a cărui misiune este pregătirea părinţilor, a bisericilor şi a organizaţiilor creştine pentru evanghelizarea şi învăţarea copiilor. A participat la producerea mai multor serii de resurse pentru educarea copiilor, cum ar Zonderkidz, Luca 2:52 şi I Want to Know About… Alte cărţi scrise de Rick sunt The Legend of the Christmas Tree (Legenda pomului de Crăciun) şi Kids' Quest Study Bible (Biblia de studiu a copiilor). A fost autorul sau coautorul a peste 46 de cărţi şi a participat la producerea a peste 100 de programe destinate dezvoltării spirituale a copiilor.