";
       
Crede în soțul tău și încurajează-l!
de H. Norman Wright 
       
 

Deschide ușa inimii soțului tău cu cheia încurajării!
Încurajează-l și bucură-te de o relație așa cum ți-ai dorit-o dintotdeauna!


 
 

      Pe rafturile librăriilor se găsesc multe cărți care afirmă că te pot învăța cum poți obține ceea ce vrei de la bărbatul tău… dar o relație afectuoasă și durabilă se dezvoltă sănătos și aduce fericire ambilor parteneri atunci când procedezi contrar acestor sfaturi: nu mai preocupată de ceea ce poți obține, ci dorești să dăruiești cât mai mult. Pe paginile cărții Crede în soțul tău… și încurajează-l vei găsi căi biblice, practice și dovedite utile de testul timpului pentru a face din căsnicia ta un loc sigur al încurajării, respectului și dragostei.
      Autorul de succes și consilierul în probleme de familie H. Norman Wright include multe mărturii ale unor bărbați ca și soțul tău, bărbați care vorbesc despre temerile, speranțele și dezamăgirile lor. De asemenea, vei citi și despre femei ca și tine, femei care doresc din toată inima să cunoască nevoile și dorințele soților lor și care au învățat cum să deschidă ușa inimii soțiilor lor prin acceptare, sprijin și încurajare. Pe baza experienței acumulate în urma consilierii a mii de cupluri, doctorul Wright știe foarte bine cât de mare este impactul unei soții asupra soțului ei și îți arată cum să folosești acest impact pentru a avea o căsnicie plină de dragoste și de bucurie, care rezistă cu brio la testul timpului.

 
 

    Pot avea încredere în ea în toate lucrurile. Ea este dedicată zidirii căsniciei noastre. Manifestă un interes autentic față de lucrurile importante din viața mea, chiar dacă pentru ea ele sunt lipsite de valoare. Eu mă aștept ca soția mea să mă încurajeze, iar ea mă încurajează.

    Soția mă apelează telefonic la serviciu de câteva ori pe săptămână ca să mă întrebe cum îmi merge și să-mi spună că are încredere în mine. Acest lucru îmi este foarte util, mai ales dacă în ziua respectivă am probleme mai dificile la serviciu. De asemenea, vorbește și despre problemele ei, și astfel am și eu oportunitatea de a o încuraja. În acest mod, mă simt și eu încurajat pentru că îmi dau seama cât de mult înseamnă cuvintele mele pentru ea și realizez că are nevoie de mine.

    Ea este de acord cu deciziile mele și mă ajută să le punem în aplicare. Analizăm fiecare lucru și întotdeauna îmi spune care este părerea ei. Putem vorbi despre aproape toate lucrurile într-un mod analitic.  

      Află cum să-ți respecți și încurajezi partenerul de viață, secretul unei relații durabile plină de dragoste. Adu un suflu proaspăt de viață în căsnicia ta aducând la lumină tot ce este mai bun în soțul tău!

Iată cuprinsul acestei cărți:

  • Ești chemată să încurajezi
  • Soțul descurajat (Nu e plăcut deloc!)
  • E nevoie să-ți înțelegi soțul ca să-l poți încuraja
  • E rândul soților să vorbească
  • Cum să nu faci (cele mai grave greșelipe care le poți comite)
  • Sexul și dragostea. Da! Scoate ce e mai bun din el
  • Mărturia femeilor care își încurajează soți
  • Mărturia soților care sunt încurajați de soțiile lor
  • Puterea unei femei care se roagă
 
 
 
 

Doriți să citiți un capitol din carte? Click aici!                
Doriți să comandați cartea? Click aici!      (25 de lei, 246 pagini, format A5)
(Daca se comanda impreuna cu Crede în sotia ta si încurajeaza-o, pretul pentru amândoua cartile este de 40 de lei!)

Pentru comenzi în Statele Unite sau Canada Click aici!

 
 
 
 
Despre autor 
 
Dr. H. Norman Wright este consilier licențiat în domeniul căsătoriei, al familiei, al copiilor și în situații de traume psihice.
     Dr. Wright face parte din corpul profesoral de la Talbot Graduate School of Theology din cadrul Biola University și este autor a peste 70 de cărți. În limba română s-au publicat la Editura Noua Speranță: Crede în soțul tău și încurajează-l, Deci, te căsătorești, Relațiile: satisfacție și dezamăgire, Comunicarea: cheia căsniciei tale și În așteptarea fiului risipitor.
 
 
 
  Opinii despre această carte 
 
 
 

      Fiecare soție trebuie să citească această carte. Norm Wright vorbește despre unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face o soție pentru soțul ei. Căsnicia ta se va transforma pentru totdeauna.
            Dr. Les și Leslie Parrot, autori și fondatori ai RealRelationships.com

 
 
 
  Alte titluri de același autor: 
 
 
 
   
 
 
 
powered by netconcept.ro